Hobbyshop Nellie Snellen

Welkom

Nederlands English Deutsch Français Español

Over Ons

Velen kennen Nellie Snellen van de door haar bedachte technieken en producten op het gebied van kaarten maken en scrapbooken. Bekende technieken van haar zijn o.a. de clipponsen, Incire, floral ponsen, stans techniek met dies, layered stamps, precision stamps, Pontura, magic dots, folding dies, ribbon ponsen enz.

Nellie ontwierp haar eerste dies al in 2002 spoedig er na kwamen de eerste stansmachines.

Sinds een jaar of vier heeft Nellie Snellen haar eigen Stans/embossing machines de PressBoss A4 (NPB001), de PressBoss-pro A4 (NPB002) en de PressBoy-pro A5 (NPB003). Alle drie hebben in hoogte instelbare walsen waardoor alle dies en folders met de juiste druk gestanst of geëmbossed kunnen worden erwijl U steeds het zelfde set platen kunt gebruiken.

Naast de inmiddels zeer bekende internet winkel heeft Nellie Snellen sinds 1995 in Sevenum een uitgebreide hobbywinkel met name gespecialiseerd op het gebied van kaarten maken, in de winkel zult u een zeer uitgebreid assortiment vinden.

Sevenum ligt op het kruispunt van de A73 met de A67 bij Venlo, ongeveer 15 kilometer van de grens met Duitsland. Nellie en haar medewerksters Lula, Brigit, Sandra, en Marielle helpen U vakkundig en vriendelijk met al uw vragen. Voor de kunstschilders heeft Nellie snellen een breed assortiment Talens Producten. Zoekt u naai fournituren ook die liggen in de winkel op voorraad.

 

Openingstijden van de winkel:

  • Woensdag tot en met zaterdag van10:00 tot 16:00 uur
  • Maandag en dinsdag is de winkel gesloten

Alle artikelen uit de winkel zijn ook te bestellen via de webwinkel www.nelliesnellen.nl. Wij proberen uw bestelling altijd nog dezelfde dag te verzenden.

 

winkel     winkel2

web-monitoring-ok